A Legjobb Alternatív Burger Joints Magyarországon

Amikor Magyarországon jársz, gyakori, hogy egy idő után honvágyad támad. Vágyni fog egy klasszikus burger ízére, amelyet otthon is élvezett. Itt minden bizonnyal megteheti ezt, hiszen országszerte találhat McDonald’s és Burger King éttermeket.

De miért vesztegesse el az új hamburgerek kipróbálásának lehetőségét, amikor egy másik országban tartózkodik? Magyarországon minden bizonnyal remek hamburgerezők vannak, és mindig kikérheti a helyiek ajánlásait. Megkérdeztük, és ezek a leggyakoribb ajánlások, amelyeket kaptunk:

Streatbox Burger Győrben

Az itteni hamburgerek a többi street food-hoz hasonlóan készülnek, ami egyedivé teszi őket. Az étlapon fantasztikus édesburgonya krumpli is található, amit meg kell kóstolni, hogy elhiggye. Összességében ezek a hamburgerek minden bizonnyal Instagram-méltóak, és ugyanolyan jó ízűek.

Zing Burger Budapesten

Valamikor réges-régen a Zing Burger csak egy food truck volt. A márka népszerűsége azonban nőtt, mivel ragaszkodtak a prémium minőségű összetevők használatához. Ezek közé tartozik a helyi magyar liszt, valamint az ízletes Angus marhahús pogácsák.

A hamburgerek egyszerűek, de ez az íz egyszerűen finom. Ezért ma csak Budapesten 8 Zing Burger helyet találsz.

Westy Király BRGR Győrben

Ezek a hamburgerek biztosan nem finomak, ami nagyszerű azoknak az embereknek (például az amerikaiaknak), akik hatalmas hamburgereket várnak és keresnek éhségük csillapítására. Ezeknek a hamburgereknek a mérete olyan hatalmas, hogy akár stratégiát is kell készítenie, hogyan fejezze be. A leggyakoribb technika egyszerű – csak ossza meg az egyiket egy barátjával. A hamburgerek minősége is megfelel a méretnek, szóval minden jó.

Varázsburger Budapesten

Ezeknek a hamburgereknek a finomsága miatt egyesek azt tréfálják, hogy a készítők esetleg a Durmstrang Akadémián végeztek. De itt is elkészítheti a saját varázslatát, mivel a hamburgert testre szabhatja a pogácsák, feltétek és zsemlék közül az Ön által választott válogatással.
Ne feledje, hogy ez a hely rendkívül népszerű, és évek óta az. Lehet, hogy a helyen kívül van egy sor, de mindenképpen megéri várni.

Peaky Burgers Debrecanban

Ez egy apró hely, amely gyakorlatilag egy lyuk a falban, de az ízletes hamburgerek minősége elképesztő. A közösségi média divatos hamburger-vásárlási hellyé tette, de ez a trend tartósnak tűnik.

Borsod Burger Miskolcon

A Borsod Burger az ország egyik legjobb hamburgerezője. Vonzerőjük része az, hogy ragaszkodnak a legegyszerűbb dolgok tökéletesítéséhez. Minden remek, a vastag marhahús pogácsákkal, a ragacsos sajttal és a házi készítésű briós zsemlével.

Old Smokey Burger Keszthelyen

Próbálja ki ezt a helyet, és talán egyetért a rajongóival abban, hogy az Ön által fogyasztott burger talán a legjobb hamburger, amit valaha ettél. A menü 16 különböző hamburgert kínál, olyan feltétekkel, mint a ropogós szalonna és camembert sajt. Próbáld ki mindegyiket, és nem fogod megbánni.

Burger Sziget Csepel Budapesten

Ez a nagyszerű ár-értékről ismert, amelyet a pénzéért kap. Az árak több mint ésszerűek, az étel minden bizonnyal gyors, és a hamburgerek igazán nagyszerűek. Grillezett marhahús pogácsákat kapsz puha zsemlével, olyan feltétekkel, mint az olvasztott sajt, sült hagymakarikák és még chili is. Lehet, hogy túl egyszerűnek tűnik, de az íze csodálatos.

Hústan Budapesten

Egy ilyen név azt gondolhatja, hogy a készítők tudományosak a hamburgerkészítés során, de ezek a hamburgerek inkább műalkotások. Rengeteg hamburger változatot próbálhat ki, köztük az ízletes Angus marhahús pogácsákat, és még egy különleges „ázsiai” hamburgert is kínálnak.
De csak rendelje meg a különleges Meatology Burgert, hogy biztosan ne felejtse el idelátogatását. Szalonnával, lilahagyma lekvárral és kacsa libamájjal, valamint provolon sajttal és burger szósszal érkezik. Ez egy olyan kombináció, amit egy hétköznapi hamburgerezőben nem igazán találsz meg!

Burger Market Budapesten

Ez egy közönséges food truck-nak indult, de az út során tényleges díjat nyert, és mára több helyen is megtalálható. A kötés lehetővé teszi a kényes testreszabást, így remek húsok, sajtok, egyéb feltétek és szószok széles választékából választhat.

Beer & Burgers Szolnokon

A márka nagyszerű kombinációt kínál, különösen egy felfedező és turistajátékkal töltött hosszú nap után. A hamburger receptek mind egyediek, és ezzel a jellegzetes magyaros ízzel és stílussal rendelkeznek. A savanyú káposztával és a helyi sajtokkal a hamburgerekben jól érezheti magát. Ez különösen igaz a sörre!

Próbáld ki bármelyik hamburgeres helyet, és elmondhatod, hogy valóban Magyarországon jártál!

Category: Gyorsétterem árak