Hol Vannak A Legjobb Tengeri Éttermek Magyarországon?

Magyarországon nagyon sok húsétel van. Valójában túl sok az, hogy egy teljesen más ételvilág elvakult. A tenger gyümölcsei nem népszerűek Magyarországon, és nem az, hogy az embereknek ez nem tetszik, csak azért, mert az ország szárazfölddel rendelkezik, és a legközelebb importhoz jutna a halakhoz. Friss és jó minőségű halak megtalálása nehéz. Bár Magyarországon tavak vannak, vannak bizonyos típusú halak és tenger gyümölcsei, amelyek tavakon kívül élnek.

A Balaton továbbra is a legnépszerűbb víztest Magyarországon, vonzza a turistákat és a helyieket egyaránt. Magyarországon is található a világ legnagyobb tava.

Tehát sok híres tó van Magyarországon, de hol vannak a tenger gyümölcsei? Jó dolog, hogy Magyarországon több étterem kínál tenger gyümölcseit mindazoknak, akik változást szeretnének elérni az étrendjükben. A Sakura Ramennek és a Wasabinak rendszeresen kínálnia kell tenger gyümölcseit, de vannak más éttermek, amelyek ízelítőt adnak a tengerből.

Nemo Fish and Chips

A Nemo Fish and Chips a Lovohaz és Feny sarkán található. Az étterem leghíresebb étele a saláta. Összeállíthatja saját salátáját a pultjukba, és a szakács aláírási öntete jól párolható grillezett ételekkel, például tintahal vagy akár rák. A várakozási idő ebben az étteremben nem a legjobb, mert mindig elárasztják az ügyfelek. A Nemo Fish and chips hamburgert is kínál.

Bubba’s Water Grill

A Bubba’s Water Grill Budapesten található, ahol a tengerészek is értékelni fogják a hangulatot. Az asztalok szörfdeszkaként vannak kialakítva, és egy szörfös étterem paradicsoma. Bár az eljutás egy kis kihívás – a Bubba’s egy vasútállomás Kerengo aluljárójában található. A Bubba’s Water Grill a legjobb halakat és chipseket szolgálja fel, s ez a grillezett lazac sem kivétel.

A Bubba’s Water Grill hozzávalóit a helyi piacokról szerzi be. Zöldségüket a budaori piacokról szerzik be. Hozzávalókat olyan szomszédos országokból is szereznek, mint Franciaország. Ne várd el, hogy Bubba divatos legyen, mivel ételeiket papírlemezekben vagy zacskókban szolgálják fel.

The Bigfish

Az Andrássy út egy olyan hely, ahol mindenből a legjobbat hozhatja ki. Márkás ruhák, arany és gyémánt nyakláncok, és természetesen egy tenger gyümölcseiből készült bisztró. Az Andrássy Bigfish egy bisztró, amely a lehető legfrissebb ételeket kínálja.

Naponta rendelnek, és hűtőszekrényből nem szolgálnak fel semmit. Ami nagyszerűvé teszi ezt a helyet, az a menü, amely naponta változik. Nincs meghatározott tétel, és az étkezés a fogástól függ. Egyes turisták vagy étkezők frusztrálónak találhatják ezt, főleg, ha megszerették a szakács alkotásait.

Voros Homar

Ha magyarul beszél, és az Egyesült Államokban vagy Mexikóban élt, akkor a Voros Homar ismerős név. A “Red Lobster” szó fordítása: ez a tenger gyümölcseit kínáló étterem a friss tenger gyümölcseiről szól. Annak ellenére, hogy egy bevásárlóközpontban található, ne hagyja, hogy becsapjon.

Az étterem gondoskodik arról, hogy friss alapanyagokat kapjanak a főzés és az ügyfelek előtt történő kiszolgálás előtt. Néha hozzávalókat még Srí Lankáig is elhozzák. A behozatal azonban csak hetente kétszer történik, ezért jobb, ha megkérdezi a szakácsokat, milyen napokon várják a szállítást.

Category: Éttermek