4 Egyedi Elem a KFC Hungary menüben

Mivel a világ második legnagyobb hamburger és krumpli gyorsétteremlánca, arra is számítani kell, hogy a KFC-nek már üzletei vannak a világ különböző pontjain. A 90-es évek eleje óta működik Magyarországon, így sokan már ismerik és szeretik kínálatukat.

Ha még soha nem próbáltad ki a láncot, de szeretnéd, íme néhány a helyben elérhető szép lehetőségek közül, amelyeket nem lesz könnyű megtalálni a világ más részein.

Kentucky Gold Grander

A fő ok, amiért a KFC-n eszik, a sült csirkéjük, de ha nincs kedve levágni néhány csirkealkat oldalával, akkor a Kentucky Gold Grander lesz a következő legjobb dolog. Ez egy hamburger szörnye, amely fűszeres lábfilét, szalonnát, hagymakarikákat, savanyúságokat, jégsalátát és ömlesztett cheddart tartalmaz, királysajtmártással és a mézes mustár Kentucky Gold mártással. Meglehetősen tele van, így garantáltan teli étel, főleg ha ízletes oldalakkal párosítja.

Bourbon BBQ Grander

Nem nagy rajongója a zöldségeknek és a sajtoknak? Ezután a Bourbon BBQ Grander megteszi a trükköt helyetted. Ez a hamburger fűszeres lábfilét, szalonnát és hagymakarikákat is tartalmaz, de a Kentucky Gold szósz helyett a Tennessee Jack BBQ mártással és majonézzel érkezik, amely teltebb ízt kölcsönöz neki. Zöldje sincs, így ha ezek nem tetszenek, ez nagyon jól fog menni.

Helló Burger

A Hello Burger a hús nélküli hamburger KFC-verziója. Húsos pogácsa helyett halloumival, kecske- és juhtejből készült félkemény sajttal, lilahagymával, szarvasgombás majommal, meggyparadicsommal és jégsalátával készül. Ez másként veszi fel a hús nélküli hamburger trendet, de ugyanolyan ízletes és ízes.

Ez a szendvics csomagolásban is kapható, Halloumi Twister néven. Kenyér helyett egy tortillában kapja meg szendvicsét, könnyebb áron.

Reggeli Bagel

Ha meg akarja fedezni a nemzetközi gyorsétteremláncok legkülönlegesebb ételeit, tekintsen meg reggeli kínálatukat. Magyarország esetében bagel csirkés szendvicseket kínálnak, amelyek nem túl felháborítóak, de nem is könnyen elérhetők a világ legtöbb részén. Különlegessé teszi a sült saláta kitûnõ zöldek számára. Ez más helyeken biztosan nem szokásos, ezért mindenképpen engedje meg.

Category: Gyorskaják

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *