5 egyedi elem, amelyet a McDonald’s Hungary-ben kaphat

Elgondolkodott már azon, hogy mik azok a helyi McDonald’s menüben szereplő elemek, amelyekről más országokból származó emberek is álmodozhatnak? Íme néhány olyan magyar üzlet, amelyet nem nagyon találunk sok más országban:

Sertésburger

A sertéshamburgerek különféle formákban kaphatók különböző országokban, különösen Kelet-Ázsiában (Kína, Hong Kong, Korea és Japán), édes szószokkal párosítva. Magyarországon a sertéspogácsa fűszeres, így teljesen másképp veszi fel a bolygó másik oldalán élők számára megszokott változatot.

Halrudacskák

Mivel a fish and chips Európa nagy részén könnyen elérhető, nem meglepő, hogy a McDonalds saját verziót is kínál az üzleteiben. Világhírű krumplijukkal párosítva ez az étkezés a klasszikus sült ételek kombinációjának egészen más módját kínálja.

Sárgarépakorongok (Sárgarépa korongok)

A sárgarépa korongok, legyenek sültek vagy sültek, népszerű harapnivalók vagy köretek Magyarországon. Nagyon könnyű párosítani más ételekkel, így tökéletesen kiegészítik a McDonald’s étlapot. Minden bizonnyal felcserélheti rájuk a krumplit, és alacsonyabb kalóriatartalmú ételt fogyaszthat.

Borsos Burgonya (burgonya csíkok)

A Borsos burgonya vagy a burgonya csíkok egy másik alternatív oldalsó lehetőség, ha nem nagyon kedveli a McDonald’s krumplit. Ez az étel sokkal több ízzel van tele, még akkor is, ha megtévesztően egyszerűnek tűnik.

Szalonnás pirítós

Bár más európai országokban is kapható, ez a nagyon egyszerű reggeli szendvics összetételével is figyelemre méltó.

Az egyedi menüelemek varázsa

A McDonald’s világszerte ismert mindenütt jelenlétéről és következetességéről. Amikor belép az egyik üzletükbe, pontosan tudja, mit fog kapni az ételükből. Hamburgerük és krumplijuk mindig ugyanaz az íze, függetlenül attól, hogy melyik üzletből szerezzük be őket, amennyiben ugyanabból az országból vagy régióból származnak.

Mint azt már tudhatjátok, a McDonald’s felhívja a helyi étkezőket, hogy menüpontjaikat a célpiac ízlésének és preferenciáinak megfelelően módosítják. Ezért van az, hogy a különböző országokból és a világ egyes részeiről érkező üzletek menükben néhány különböző elem található.

Ugyanez működött Magyarország számára, annak ellenére, hogy az étlapjuk nem különbözik drasztikusan a többi európai országtól. A fenti listánkban szereplő termékek olyan termékek, amelyek nem könnyen megtalálhatók más országok menükben, ezért érdemes jobban élvezheti őket, mivel az ország elhagyásakor nem lesz olyan könnyű megszerezni őket.

Category: Gyorskaják

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *