Hol lehet enni Amerikaiul Magyarországon

Az amerikai konyha határozottan sokkal több, mint puszta gyorsétterem. Mivel azonban az ilyen típusú láncok könnyebben elérhetők, mint a regionális ételeket kínáló éttermek, nyugodtan kijelenthető, hogy étkezési kultúrájuk ezen része a legnépszerűbb szerte a világon.

Tehát, ha külföldön tartózkodik, és valami amerikai grubra vágyik, a legjobb helyek a nemzetközi gyorsétterem-lánc legnagyobb nevei. Magyarországon a legjobb választás a következő:

Mcdonald’s

A világ legnagyobb gyorséttermi láncaként nem lehet meglepő, hogy a McDonald’s üzleteket számos magyarországi városban megtalálja. Lehet, hogy a márka nem annyira mindenütt jelen van az országban, mint más európai és ázsiai országokban, de ez már eléggé látható ahhoz, hogy sok helyi ember tudja, mi ez, és élvezhesse, amit kínálnak. Ők is módosították már az étlapjukat, hogy jobban megfeleljenek a helyi szájpadlásnak, így elmondható, hogy hosszú távon benne vannak.

Mit kell szerezni: Camembert Jack, Big Mac

KFC

A világ harmadik legnagyobb gyorséttermi márkájaként az sem meglepő, ha KFC üzleteket találunk Magyarország körül. Világhírű csirkereceptjük 11 gyógynövényével és fűszerével szintén széles körben élvezik az országot. És a McDonald’s-hoz hasonlóan már ők is a helyi ízekhez igazították étlapjukat, így garantáltan élvezheti az általuk kínáltakat.

Mit kell szerezni: Kentucky Gold Grander, Quirrito

Pizza Hut

Annak ellenére, hogy a magyarok milyen igényesek lehetnek az ételeikkel kapcsolatban, azt gondolná, hogy csak olasz tulajdonú és üzemeltetett pizzériákból vagy trattoriákból akarnak hiteles pizzát, de ez nem feltétlenül így van. Bár élvezik a kézműves pizzát, a lakosság örömmel fogadja a Pizza Hut amerikai stílusú pizzáját is. Mivel felajánlásaik egy saját bajnokságban szerepelnek, mindenképpen megérnek egy lövést.

Mit kap: Pizza az Ön választása szerint

Subway

Mivel a szendvicseket Európában jóformán alapvető élelmiszereként tartják számon, a Subway nem találta túl nehéznek megalapozni magát a helyi magyarországi gyorsétteremben. Széles kínálatuk és testreszabható lehetőségeik kényelmes és vonzó választássá teszik őket a gyorsételek elkészítésére is.

Mit kap: Ön választott szendvicset

Starbucks

Noha a Starbucks inkább kávézólánc, mint gyorsétterem, mégis érdemes megemlíteni ezen a listán, mivel tagadhatatlanul amerikai. Ételkínálatuk amerikai stílusú, a kávétól a péksüteményig. Tehát, ha másfajta kávét szeretne javítani, akkor ez remek hely lenne a fej felé.

Mit kap: Ön választott kávét és friss ételeket

Category: Gyorskaják

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *