Hol lehet Gluténmentesen enni Budapesten

Ha nagyon meghatározott étrendi korlátozások vannak érvényben, az étkeztetés inkább házimunkát jelenthet, mint szórakoztató és izgalmas élmény. Legalábbis régen volt. A nap folyamán előre meg kell vizsgálnia, hogy online hívással vagy online menükkel ellenőrizze, hogy van-e egy étteremben valami, amit megehet, mielőtt asztalt foglalna vagy kimegy. Unalmas és szórakoztató, ha megkapod azt, amiben pillanatnyilag érzed magad.

Napjainkban, amikor egyre több kulináris szakértő jobban megismeri a különböző emberek étrendbeli korlátozásait, több lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik olyan betegségekben szenvednek, mint a lisztérzékenység, vagy azoknak, akik a növényi étrend mellett döntöttek. A legújabb trendek azonban azok számára figyelemre méltóbbak, akik nem tolerálják a glutént, mivel az állapot az elmúlt években nagy tapadást nyert.

Ha Ön egyike azon sokaknak, akiknek problémái vannak a glutén feldolgozásával a rendszerben, akkor nem kell attól tartania, hogy korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre, ha vacsorázni szeretne. Magyarországon további lehetőségek közül választhat, amelyek közül néhány a következő:

Burger King és a McDonald’s

Gyorsétteremláncok, mint például a Burger King vagy a McDonald’s, lehetnek az utolsó helyek, ahol gluténmentes lehetőségeket várhat el tőled, de kellemesen meg fog lepődni azon, hogy pontosan megvan, amit keres. Lehet, hogy mindegyiküknek csak egy gluténmentes hamburger opciója van, de ez már meg is oldható, ha épp hiányzik az ételük íze. Az egyik legnehezebb dolog felfedezni, hogy glutén intoleranciája van, az, hogy le kell vágnia a korábban kedvelt dolgokat, így ezek a felajánlások lehetővé teszik, hogy hébe-hóba beleharapjon ezekbe a nemzetközi étkezdékbe.

Drop

Ez a budapesti étterem dedikált gluténmentes étkező, így ha normális élményre vágyik az étkezés közben, ez remek hely lehet a fejére. Itt nem kell egyetlen szakaszban korlátoznia a választékot, mivel minden ajánlatuk megfelel az étrendjének.

A legjobb dolog ebben a helyben az, hogy viszonylag nagy menüjük van, így újra élvezheti azt az érzést, hogy elárasztják a lehetőségek. Természetesen ez lehetővé teszi, hogy válogasson kínálatuk közül, amelyek meglehetősen újszerűnek tűnhetnek, miután három-négy tétellel kellett elszámolniuk más éttermekben.

Manioka Gluténmentes Pékség

Nagyon hiányzik a kenyér? Irány a Manioka Gluténmentes Pékség, és pékáruk széles választékából válogathat anélkül, hogy aggódnia kellene a fellángolás miatt. Ez a pékség 100% gluténmentes, így gond nélkül szénhidrogént tölthet be.

Category: Éttermek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *