Itt találhatók a leginkább instagrammolható étkezési helyek Budapesten

Azt mondják, hogy a hely megismerésének egyik legjobb módja az étele. Éppen ezért utazáskor köteles elég sokat enni, főleg abból, amit a terep kínál.

De mivel teljesen más helyen jársz, érdemes felvenni az emlékeket, hogy később szeretettel nézhess vissza rá. Ilyen célokból nem árt, ha valahová gyönyörű belső terekkel is eljutunk. Így kóstolhatja meg a látogatott hely ízét, és csodálatos hátteret kaphat fényképei számára.

Ha Budapestre látogat, íme néhány a legszebb helyekből, ahová eljuthat nagyszerű étkezésekhez, ínycsiklandó ételfotókhoz és a közösségi médiához méltó pofonokhoz.

HerBar

A HerBar egyike azoknak a furcsa kávézóknak, amelyek nem próbálkoznak túlságosan, de valóban és könnyedén elegánsak és lazaak. Az összes dobozt kipipálja, amire csak szüksége van egy vendéglőben: ízletes, friss ételek, jó hangulat, barátságos kiszolgálás és kiváló elhelyezkedés.
Ide megy: Tea, Reggeli

Gulyás Gettó

Ha Magyarországon jár, jobb, ha hagyományos magyar ételeket fogyaszt. És hol lehetne jobb erre, mint Gulyás Gulyóban? Különböző típusú gulyásokat kínálnak, sok modern csavarral, így mindenképpen kiváló hely a klasszikus étel kipróbálására. Csak ne felejtsen el előre asztalt foglalni, mert ez a hely nagyon népszerű.

Menjen ide: Goulash, Pörkölt

Mazel tov

Szeretne egy jó helyet néhány italhoz, szép háttérrel? Az előkelő sörkert, a Mazel Tov csiklandozhatja a kedvedet. Ez a hely a régióban nagyon népszerű romkocsma koncepció előkelő csavarját kínálja, és hagyományos zsidó ételeket szolgál fel.

Menjen ide: Shawarma tányér, Spicy merguez

Bobo étterem

Nem nagy rajongója a népszerű helyeknek? A Bobo étterem el van zárva a kitaposott ösvénytől, egy exkluzív lakónegyedben található, így számíthat a helyére, hogy távol tartsa a tömeget. Ezt a helyet gyakran meglehetősen divatos vendéglőnek írják le, de nyugodtabb, mint a finom étkezési helyek, így élvezheti mindkét világ legjavát.

Menj ide: Goulash leves, Foie Gras, Borjú paprikash

Bookta

Szereted, ha könyvek vesznek körül? Szeretné megünnepelni a könyvmolykát, amikor utazik? Ezután győződjön meg arról, hogy bejár-e a Booktába. Ez a könyv témájú kávézó dekorációként könyvespolcokkal rendelkezik, amelyek otthon érezhetik magukat. Élvezetes italokat is fogyasztanak, így nem fog rosszul esni ezzel a hellyel.

Menjen ide: Kávé, koktélok

Category: Étterem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *