Magyar hamburgerek, amelyeket azonnal ki kell próbálnod

Iparági szakértők szerint az amerikai gyorsétterem-őrület későre viharosan veszi át Magyarországot. Úgy tűnik, ez egész Európa számára fontos dolog, mivel a kontinens számos pontja felméri az ilyen éttermek kényelmét. Ezzel megnő a hamburgerek népszerűsége.

Bár Hamburg városa ihlette, a hamburgerek nem igazán Németországból származnak. Ez megmagyarázhatja, hogy Magyarország miért nem feltétlenül nagy rajongója a fekvése ellenére. Ennek ellenére azonban az ország most hírnevet szerez a hamburger játékban.

A helyi fogások sokféle figyelmet kapnak, ami nem meglepő, mivel a magyarok kulináris képességeikről híresek. Éppen ezért, függetlenül attól, hogy helyi lakos vagy éppen látogató, mindenképpen vegye figyelembe a különféle magyar hamburgereket, különösen, ha minősített húsevő.

Hová menjen, kérdezheti? Hagyja ki azokat a hamburgereket, amelyek csalódást okozhatnak, és inkább ezekre a helyekre induljon:

Buddies Burger

A 2015-ben megnyílt Buddies Burger csodálatos hamburgereivel, nagyon barátságos áraival és kiszolgálásával lassan, de biztosan hírnevet szerez Budapesten. Az ötlet itt nagyon egyszerű: kiváló minőségű hamburgerek. Valójában nem sok mással foglalkoznak, lehetővé téve számukra, hogy elsődleges ajánlatukra, a hamburgerre koncentráljanak és elsajátítsák.

Ami még jobbá teszi, hogy testreszabhatja a hamburgert. Míg 100% -ban marhahús pogácsairól ismertek, babot is rendelhet. A burger zsemlét házi zsemlére is cserélheti, ha van kedve hozzá.

Istvánffi Veggie Burger

A hús nélküli hamburgerek jelenleg divatban vannak Európában, így nem lehet meglepő, hogy vannak olyan helyek, amelyek erre szakosodtak. Az Istvánffi Veggie Burger lánc az egyik lehetősége Magyarországon. Ez a vegán étkezde háromféle „húst” kínál hamburgereihez, és többféle hamburger kombináció közül választhat.

Egy másik figyelemre méltó dolog ebben az étteremben, hogy 100% -ban természetes gyümölcsleveket kínálnak. Számos lehetőség áll rendelkezésre, így itt ízletes, de egészséges ételeket fogyaszthat.

Mcdonald’s

Tudjuk, mire gondolsz: hogyan kínálhat egy amerikai márka magyar hamburgert? Míg a márka valóban külföldről származik, a McDonald’s köztudottan a helyi ízlés szerint módosítja az étlapjaikat. Ezért lehet, hogy a Magyarországon kapott hamburger nem feltétlenül ugyanaz, mint más országokban.

Burger King

Egy másik lehetőség egy nemzetközi hamburger és krumpli gyorsétterem számára a Burger King. Lehet, hogy nem akkora, mint a McDonald’s, de lángon sült hamburgereinek méltó alternatívája. Ha sok lehetőséget szeretne a gyorséttermi hamburgerével kapcsolatban, akkor itt a helye.

Category: Gyorskaják

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *