Szerezd meg a kávédarabodat ezeken a kávézási láncokon

Magyarország kávékultúrájával nem olyan nehéz találni egy kellemes kávézót, ahol időt tölthetünk, vagy megragadhatunk egy reggeli italt. A világ egyik legnagyobb kávéfogyasztójaként nincs hiány kávéházakból az országban. Azonban, ha nem igazán a kávéházi élményt keresi, íme más remek helyek, ahol koffeinjavítást kaphat.

Costa Andrassy

A Costa az Egyesült Királyság legnagyobb kávézólánca, országszerte több mint 2400 üzlettel rendelkezik. Mivel a legtöbb legnagyobb kávéfogyasztó Európában található, nem meglepő, hogy a márka kiterjeszti működését más szomszédos országokra is, különösen Magyarországra. Híresek lapos fehérjeikről, merész és ízletes kínálatuk másfajta felvételt nyújthat a helyi kávé kultúrájába.

Costa a termékeiket későn elérhetőbbé tette az új termékcsaládjukkal is, amelyet az emberek otthon, a munkahelyükön vagy akár útközben is élvezhetnek. Ezek segítségével felkorbácsolhatja kedvenc Costa megrendelését, bárhol is legyen.

Mit kap: Lapos fehér, Babyccino

Starbucks

Egy másik globális kávémárka, amelyet Magyarországon élvezhet, a Starbucks. Bár ez még nem annyira megalapozott, mint Costa, mégis eljut. Akik a világ más részeiről származnak, megjelenése megnyugtató lehet és kissé nosztalgikus, miért nem próbálkozik vele?
Mit lehet kapni: Citrom-vanília Frappuccino, Pumpkin Spice Latte
Madal

Az igazi különleges kávé egyik legkorábbi magyarországi elfogadójának számon tartott Madal remek hely, ahova el lehet menni egy-egy nem hülyeséget elfogyasztó kávéért. Szeretik azokat, akik komolyan gondolják a babjukat és a pörköltjüket, főleg, hogy jól ismerik a kávéjukat. Lehet, hogy nem tűnnek olyan divatosnak, mint az ország más kávéházai, de pártfogóik és elismeréseik tudatják Önnel, hogy ők az a hely, ahová érdemes menni, ha egy tisztességes csésze kávét szeretne.

Mit kapjon: Ön választott kávét, teljes kiőrlésű kiflit

Cafe Frei

A Cafe Frei egy másik híres kávézólánc Magyarországon, amely már bővítette működését más országokban. Boltjaik nagyon bájosak és hívogatóak a hangulatos és otthonos belső terekkel, amelyek eltérnek a többi kávéház félelmetesebb környezetétől. Nagy menükről is híresek, ezért mindenképpen találni fog valamit, amit szeretni fog a kínálatukból.
Mit kap: V60 japán fekete kávé, jemeni fűszeres mokka, testreszabható italok

Category: Gyorskaják

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *